Vélemények

Amikor egy ember jót cselekszik, anélkül, hogy kényszerítve lenne rá, akkor Isten lepillant, elmosolyodik, és azt mondja: „Ezért az egyetlen pillanatért érdemes volt megteremteni a világot."
Hálás köszönet a segítségért! Kaszper Patrik

Kedves Doktor Úr! Hálásan köszönjük azt a szakértő, kedves és elhivatott hozzáállást, mellyel gyermekünk gyógyulását elősegítette! Sok szeretettel kívánunk további sikereket Önnek mind a szakmai, mind a magánéletben!
Tisztelettel Magyar Attila és családja

Kedves Doktor Úr! Köszönjük, amit Lóciért és értünk tett ebben az évben! Köszönjük a munkáját, hogy olyan orvos lett, aki tud a kisfiúnknak segíteni.
Mikó Lőrinc (Lóci) és családja

Köszönjük szépen Doktor bácsi! Ez a Te autód (itt egy autó rajza látható). Ez a jelem az oviban is.
Bozi Bálint

Tisztelt főorvos úr! Szeretnénk megköszönni, amit Ádámért tett. Tudom, hogy ez Önnek mondhatni rutinműtétnek számít, de nekünk nem volt az! Kívánjuk, hogy szakértelmét, odaadását a későbbiekben is Isten áldja meg és kamatoztassa minél több helyzetben. Munkájában, családjában, életében sok örömet kívánunk!
Tisztelettel és köszönettel Révész Ádám és anyukája

„Szeresd önmagad, hogy átölelhesd a világot. Növeld szíved kincsét, mint sarjadó virágot! Lágy Csend, melyben szót kap az élet, Te légy a szeretet, ki gyógyít és éltet!” (Simor András) Kedves Professzor Úr! Köszönöm a műtétet. További sikeres munkát kívánok.
Köszönettel Demeter Ágoston

Tisztelt Doktor úr! Hálásan köszönöm, hogy kislányomat ilyen gyorsan fogadta, és megműtötte. Tudtam, hogy a legjobb kezekbe adom. Nincs szó, se tett, ami kifejezné hálánkat.
Köszönöm! Huszár Péter

Tisztelt Katona Professzor Úr! Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan és profi módon elvégezte kisfiunk orrműtétjét!
Köszönettel Lántzky Ádám és szülei